Пътна помощ Добрич

Можем да бъде вашият доверен помощник, когато автомобилът ви е претърпял авария или някакъв инцидент.
В днешно време една от най-търсените услуги, която улеснява живота ни, е пътна помощ. Специалистите държат на това да ни предложат компетентна услуга, включваща репатрак, с който автомобилът да бъде транспортиран до сервиз в Добрич. Какъвто и проблем да имаме по време на шофиране, ако той ни пречи да продължим пътя си , е добре да се възползваме от професионална намеса. Служителите имат реален опит и са се сблъсквали с различни ситуации, подобни на нашата, затова и реакциите им са адекватни. При нас ще получите съдействие от пътна помощ за град Добрич и то на изключително достъпна цена. Ако изберете репатрак от Тик-Так-Транс, ще си спестите редица нерви и главоболия, свързани с извозването на автомобила. Бързата намеса на специалистите е за предпочитане пред това сами да мислите как да се справите с проблема.

Какво ще получат клиентите ни

Ние сме модерна компания, предлагаща пътна помощ, която е добре организирана. Дейността ни включва и разпределяне на работата на специалистите ни в зависимост от това какъв е проблемът на клиента и къде се намира той в Добрич. Трябва да знаете, че всеки километър извън зоната на обслужване на фирмата се заплаща допълнително. Въпреки това, инвестицията си заслужава, защото извозването с репатрак е удобно и бързо. Има и конкретни случаи, в които техниците могат да реагират на място и да ви помогнат по някакъв друг начин. Това може да бъде смяна на гума, доставка на гориво или масло, подаване на ток към акумулатора и всякакъв друг вид повреда, която може да бъде отстранена веднага.

Какви са главните предимства на фирмата ни

Пътната помощ и репатракът ни работят 24/7. Това означава, че когато и да ви потрябват подобни услуги, можете да ги намерите и да се свържете с екипа ни. Не са за подценяване и познанията на различните служители. Те ще преценят експедитивно от какво се нуждаете и дали аварията предполага превоз от репатрак на момента. За целта е важно да дадете правилна и точна информация, когато подавате сигнала. Предимствата са различни, но днес ще споменем няколко основни:
Услугата и в Добрич е денонощна

Не само жителите на големите градове могат да използват пътна помощ по всяко време. Нормално е това да е така, защото аварии и други злополуки се случват не само в часовете от стандартното работно време;

Разполагаме с добре оборудвана база в Добрич
една надеждна фирма не е важно да има само репатрак, но и сервиз, в който автомобилът да бъде ремонтиран. Наличието на части за повече марки и модели превозни средства е също наше предимство;
Достатъчно служители
По този начин качеството на работа е много по-високо, а реакцията бърза и компетентна;
Цени на топ ниво

Нормално е да обмислите и финансовата страна на въпроса. Когато извършената услуга е с високо качество, а цената достъпна, ще останете още по-доволни и отново бихте използвали същата фирма в Добрич.

Без значение в какво състояние и на каква възраст е колата ви, използването на пътна помощ и репатрак биха могли да ви спестят много нерви и главоболия. Коректният партньор в лицето на Тик-Так-Транс лесно може да бъде намерен в интернет при нужда.

Защо да изберете пътна помощ и репатрак от Тик-Так-Транс Добрич

Ако сте от Добрич или сте гост на града, ви предлагаме да се обърнете към нас за пътна помощ и репатрак. Фирмата ни разполага с необходимата техника и кадрите, които бързо и компетентно ще се справя с възникналия проблем. Не губете време в притеснения и чудене на кого да звъннете, ако колата ви не може да продължи пътя си и по някаква причина е аварирала. Ние работим денонощно и винаги предлагаме добро отношение и качествен ремонт. Подобни ситуации не изненадват добрите и опитни шофьори, защото те знаят, че професионалната пътна помощ Добрич в случая е най-доброто решение. Цените ни са достъпни за всеки клиент.