Коли под наем Добрич

Ние сме сигурният партньор, от който да вземете под наем разнообразни марки и модели коли. Тук получавате професионална консултация и много изгодни цени.
Нормално е, когато автомобилът ни не е в изправност, да потърсим някаква алтернатива. Бихме могли да се обадим на някой приятел или още по-добре – да използваме рент-а-кар компания. Колите под наем не винаги са евтини, но пък предлагат максимален комфорт и представляват добро решение на ситуацията. Подобна услуга и богат автопарк ще откриете и при нас в Добрич. Положително е, че дори и в по-малките градове човек може да се възползва от такъв вид удобство. Ако сте тук по някаква служебна задача, това е добър начин да се чувствате мобилни и да разгледате спокойно дори и по-отдалечените населени места.

Защо да вземем кола под наем в Добрич

Причините да се възползваме от наем на рент а кар могат да бъдат най-разнообразни. Ако нашето превозно средство е развалено, едва ли ще ни е приятно да се качим на градския транспорт. Хората, които имат служебен ангажимент в Добрич, могат да разгледат града и да организират кратка екскурзия, която ще им донесе положителни емоции, свързани с опознаването на родината. От друга страна, ежедневието ни е доста натоварено и се налага да бъдем в движение постоянно. Градският транспорт понякога закъснява, а такситата са доста скъпи и ако имаме повече задачи, таксите им ще се отразят негативно на финансите ни. Рент а кар фирмата ни в Добрич предлага автомобили в добро техническо състояние и на много достъпни цени. Това веднага ще привлече вниманието ви към тях и към съответната услуга. Не бихме нарекли наема на кола прищявка или глезотия, защото с негова помощ можем да свършим важна работа или да изпълним ангажимент към семейството и приятелите си. Да откриете добро предложение в Добрич не е трудно, понеже сме надеждна компания и имаме интернет сайт, който то ще ви даде доста информация за различните оферти. При онлайн резервация не се налага да посещавате офис, а това ще ви спести ценно време.

На кое да обърнем внимание при избора на кола под наем

Има различни фактори, на които е добре да обърнете внимание, ако сте решили да наемете возило от рент а кар търговец в Добрич. Ние можем да ви предложим гъвкави условия по договора, което е добра възможност да се чувствате спокойни и да прекарате приятно времето, в което ще шофирате взетия от нас автомобил. Днес ще споменем и още няколко важни детайла, свързани с избора на превозно средство от рент а кар компанията ни:
Трябва да прецените от каква кола под наем имате нужда
Големината на автомобила и разходът на гориво не са за подценяване. Ако се намирате в по-малък град като Добрич, не е задължително да сте с луксозна марка. Предложенията в ниския ценови клас също ще ви свършат перфектна работа, като сигурността и комфорта на пътя са по-важни от визията на превозното средство;
Можем да направите допълнителни застраховки
Освен задължителната гражданска отговорност, която осигуряваме от рент а кар фирмата, бихте могли да допълните договора и със застраховка против щети и кражба. Вие носим цялата отговорност, свързана с колата, която сте взели под наем и затова е добре да бъдете максимално застраховани срещу неприятни събития;
Когато се оформя приемно-предавателният протокол трябва да внимавате
Преди да потеглите е препоръчително добре да гледате колата за различни щети или драскотини, които може да не са споменати в протокола. Рент а кар компанията ни предоставя возилата с пълен резервоар, затова е хубаво да проверите дали горивото е толкова, колкото е описано по договор.
Колите от рент а кар под наем с по-малко изминати километри със сигурност са правилният избор за вашата безопасност и комфорт.

Причини да ни се доверите

Стремим се да предлагаме на клиентите си в Добрич най-доброто и затова всичките ни коли са в изправност и с необходимите документи. Цените са другият ни плюс, който ще ви привлече към нашата услуга, тъй като те са по джоба на всеки. Нашата мисия е да се чувствате удобно и да пътувате безаварийно в изправно и добре поддържано превозно средство. Използването на возило под наем в Добрич от рент а кар фирмата ни може да бъде истинско удоволствие.